Elsener Bierbrouwerij

Bier nieuws

By in Geen categorie 0

Collaboration Brew

Er komen steeds meer bierbrouwerijen in Nederland, hierdoor wordt het drinken van speciaal bier ook steeds populairder. Veel mensen denken dat deze brouwerijen allemaal concurrenten zijn van elkaar, daar dachten wij toch iets anders over. Samen met 2 andere brouwerijen uit Twente zijn wij een eenmalige samenwerking aangegaan en hebben wij een bijzonder en uniek bier gebrouwen.

Het bier wat is gebrouwen is een weizen geworden, een weizenbier met een twist. Het bier is gebrouwen door 3 verschillende brouwers, er zitten dan ook 3 soorten mout in en 3 soorten hop. Het is een fris, licht en fruitig bier met een licht kruidige smaak. Dit bier wordt gepresenteerd onder de naam ‘3 weizen uut oost’n’, het bier zal eenmalig op de markt komen dus wees er snel bij, er is namelijk slechts 750 liter van gebrouwen, dus op is op!

Afgelopen zaterdag 18 juni is het bier gepresenteerd in Café Morshuis in Albergen. Het eerste vaatje van het nieuwe bier werd gratis getapt, naast de nieuwe weizen stond er van iedere brouwerij ook nog ander bier op de tap. Deze bieren konden ’s middags en ’s avonds worden geproefd in het gezellige en sfeervolle Café. Het bier is nu verkrijgbaar in diverse slijterijen en cafés in de regio!

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bevestig je leeftijd

Ben je
18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te mogen bezoeken.
Powered by Autience