Elsener Bierbrouwerij

Bier nieuws

By in Geen categorie 0

DuchenneHeroes avond

Op woensdag 8 juni hebben wij als Bierbrouwerij PochPoater een steentje mogen bijdragen aan een mooie avond voor het team R4D DuchenneHeroes met het sportcafé en PochPoater bier met lekker hapjes erbij van het Brodshoes. Deze avond vond plaats in Restaurant Brodshoes in Rijssen, er werd een proeverij gehouden met ons bier en ondertussen waren er verschillende mensen die kort wat vertelden, ook was er een veiling waarmee geld op werd gehaald voor de DuchenneHeroes.

De ziekte van Duchenne is een aangeboren vorm van spierdystrofie, deze ziekte houd in dat de spieren niet functioneren zoals ze zouden moeten doen. De ziekte tast steeds meer spierweefsel aan, zo kan deze heftige ziekte ervoor zorgen dat iemand op een leeftijd van 13 jaar als in een rolstoel terecht komt. Mensen met de ziekte van Duchenne halen vaak maar de leeftijd van 40 jaar, de ziekte komt vooral voor bij jongens/mannen.

Wil jij nou ook je steentje bijdragen, dan kan dat! Steun de DuchenneHeroes om zo de kinderen die lijden aan deze slopende ziekte hoop te geven op een medicijn. Ga naar www.duchenneheroes.nl en help de heroes die voor deze ziekte en voor deze mensen hun bijdrage leveren door een zware zevendaagse mountainbiketocht te gaan voltooien. Ook vind je op de site van DuchenneHeroes meer informatie over de ziekte, de actie en hoe je deze mensen kunt helpen.

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bevestig je leeftijd

Ben je
18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te mogen bezoeken.
Powered by Autience